Informatie en inschrijven BKT-2020

 

BKT-2020:

De zomervakanties zijn achter de rug en het nieuwe carnavalsseizoen nadert. Tijd om ook weer aan een nieuw seizoen van het tonpraten te denken. Op de agenda's met de vele georganiseerde evenementen natuurlijk ook weer het Brabants Kampioenschap Tonpraoten afgekort het BKT genoemd.
Organisatorische voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Tonpraters en media zijn inmiddels aangeschreven en tot 15 oktober worden "Brabantse" tonpraters in de gelegenheid gesteld zich in te schrijven voor de voorronden van de 53e editie van dit evenement. Het aantal inschrijvingen dat op 15 oktober binnen is zal bepalend zijn voor het aantal avonden dat voor de selectie van de finalisten nodig is. De exacte data, en de indeling van de deelnemers over de avonden zal na die 15e oktober z.s.m. bekend gemaakt op deze website en via andere media.

Het kampioenschap wordt als altijd georganiseerd in het weekend van de 2e zaterdag in het nieuwe jaar.
Voor het aankomend kampioenschap geldt het volgende:

Kampioenschap 2020: 

  • vrijdag 10 januari
  • zaterdag 11 januari
  • zondag 12 januari

Voorronden (november 2019):
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, worden voorronden gepland op:

  • dinsdag  12 november
  • woensdag  13 november
  • dinsdag 19 november
 
Tonpraters die niet eerder aan het evenement hebben deelgenomen, en niet automatisch worden aangeschreven, kunnen zich uiteraard ook aanmelden bij het secretariaat (info@bktonpraten.nl).