Voorronden BKT-2020

Na sluiting van de inschrijving voor het BKT 2020 kan gemeld worden dat 20 tonpraoters uit vrijwel geheel Brabant zich voor de voorronden hebben ingeschreven. Onder hen 7 oud-finalisten waarvan 1 oud-kampioen, 4 oud-voorronde deelnemers en maar liefst 9 debutanten. Onder de laatsten ook een tweetal dames.
Het aantal van 20 deelnemers leidt ertoe dat dit jaar 2 voorronde-avonden georganiseerd gaan worden. Op deze avonden zullen zij de strijd aangaan voor een plaats in de finale op 10 januari 2020. Een zevental van hen zal hiervoor geselecteerd worden. De voorronden vinden plaats op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2019  in Zaal Lavrijssen aan de Karel Mollenstraat Zuid 44 te Valkenswaard. Aanvang van de avonden 19.30 u.  Aan het slot  van de woensdagavond  wordt bekend gemaakt wie van de deelnemers door de vakjury zijn geselecteerd voor de finale en ontvangt regerend kampioen en titelverdediger Andy Marcelissen zijn kampioenstrofee van 2019. Entreeprijs bedraagt voor de voorronden  € 6,-. Kaartverkoop is aan de zaal (géén voorverkoop/reservering).
De avonden worden geopend door Valkenswaardse zanger Rob van Daal. De muzikale opluistering tijdens de avonden is in handen van Blaaskapel Valkenswaard en presentatie wordt verzorgd door Pieter Mikkers en Jan Slenders.

Deelnemers aan de voorronden BKT-2020 zijn:

 

Dinsdag 12 november 2019

 Deelnemer

 Woonplaats

Arian Compen

Soerendonk

Bart van Houts

Someren

Bart Ketelaars

Udenhout

Berry Knapen

Heeze

Dirk Kouwenberg

Nuland

Judith Nicols

Nuland

Tom van Osch

Budel

Arie Schoofs

Reusel

Paul Timmermans

Tilburg

Ben van der Walle

Zeeland

  

Woensdag 13 november 2019

 Deelnemer

 Woonplaats

Rob Bouwman

Helmond

Freddy van den Elzen

Vorstenbosch

Rien van Genugten

St. Oedenrode

Nancy Gerrits

St. Michielsgestel

Jac Kuppens

Budel

Rob Scheepers

Helmond

Dolf Schrama

Helmond

Frank Schrijen

Boxmeer

Hans Verbaarschot

De Rips

Joep de Wildt

Oudenbosch