Voorronden BKT-2022

Na het uitstellen van het kampioenschap in 2021 als gevolg van het COVID-19 virus is er nu toch de hoop dat het 54e kampioenschap in 2022 wel kan doorgaan en er in januari een Brabants kampioen te verwelkomen valt. Of dit onder omstandigheden is zoals we voor COVID kenden is nog niet duidelijk. De organisatie hoopt, net zoals voor vele andere event-organisatoren geldt, met zo min mogelijk beperkingen het tonpraotkampioenschap te kunnen organiseren. Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in en kijken reikhalzend uit naar een nieuw seizoen met veel tonpraotplezier. De voorronden (18, 19 en 26 november 2021) worden als eerder meegedeeld in "De Belleman" in Dommelen gehouden, de finale en galavoorstellingen (7, 8 en 9 januari 2022) zullen zich in "De Hofnar" in Valkenswaard afspelen.

De uitnodiging aan "Brabantse" tonpraters om aan het komend kampioenschap deel te nemen wordt als gebruikelijk half september via pers, multimedia en onze eigen kanalen verstuurd. Tonpraters die niet eerder aan het evenement hebben deelgenomen, en niet automatisch worden aangeschreven, kunnen zich aanmelden via het secretariaat-mailadres: info@bktonpraten.nl.

Overige voorbereidingen zijn reeds in volle gang en zodra er nieuws te melden valt over omstandigheden die nu nog niet helder zijn, zoals bijv. zaalbezetting per voorstelling, zullen wij als organisatie dit direct doen. Wij hopen jullie allen zo spoedig mogelijk volledige duidelijkheid te kunnen bieden.