Finale 54e BKT gepland op 7, 8 en 9 januari 2022 afgelast

Beste tonpraatliefhebbers,
 
Afgelopen dinsdag zijn, namens het kabinet, de maatregelen bekend gemaakt ter bestrijding van de corona-pandemie. Kort gezegd komt het erop neer dat ook theaters zoals de Hofnar tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten moeten zijn. Indien er, overdag, activiteiten zijn dan dient er een onderlinge afstand van 1.5 meter in acht te worden genomen. Deze maatregelen gelden tenminste tot 15 januari 2022.
 
Het 54e kampioenschap Tonpraten stond gepland voor 7 januari 2022 en de galavoorstellingen voor 8 en 9 januari 2022. Door de afgekondigde maatregelen is het onmogelijk om het kampioenschap en de galavoorstellingen doorgang te laten vinden. Het bestuur, van de Stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard, heeft daarom besloten de voorstellingen van 7, 8 en 9 januari 2022 af te lasten.
 
Het bestuur beraadt zich momenteel hoe het 54e kampioenschap op een verantwoorde manier toch doorgang kan vinden. Ook beraadt het bestuur zich hoe, eveneens op een verantwoorde manier, de galavoorstellingen gehouden kunnen worden.
 
Zodra hierover meer duidelijkheid is zullen wij jullie nader informeren.

Het bestuur van Stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard.