Kaartverkoop

Voorronden

Wijziging:

Waar in voorgaande edities voorrondekaarten alleen aan de zaal verkocht werden is dit jaar vanwege Corona hierop een aanpassing gemaakt. Met behulp van de groene knop onderaan deze pagina  kunnen nu kaarten voor de voorronden van 18 en 19 november besteld worden.
De voorronden vinden plaats in de theaterzaal van de Belleman, Bruninckxdal 2, 5551 EV, Valkenswaard.
Aanvang van de avonden is om 19.30 u. en de zaal is geopend vanaf 18.30 u. Coronacheck verplicht.

Finale

Na het finale-weekend van BKT-2020 is op woensdag 15 januari om 10.00 u. de kaartverkoop voor het BKT-2021 gehouden. Via de knop als onderstaand. Kaarten waren uitverkocht. Na afgelasting van het evenement in 2021 is het publiek de mogelijkheid geboden kaarten terug te sturen dan wel te bewaren. Kaarten zijn beperkt teruggestuurd. 

Inmiddels gaan we er vanuit dat, bij ongewijzigde omstandigheden, de finale van het BKT-2022 plaats zal vinden op vrijdag 7 januari 2022. Ook de galavoorstellingen gaan, naar verwachting, op zaterdagavond 8 januari 2022, zondagmiddag  en zondagavond 9 januari 2022 door. Vanaf donderdag 11 november 2021 is het weer mogelijk kaarten hiervoor, via onderstaande knop, te bestellen.

Nieuw daarbij is het VIP-arrangement waarvoor VIP-kaarten à € 75,- per stuk besteld kunnen worden.

De voorstellingen vinden plaats in het theater De Hofnar, De Hofnar 10, 5554 DA te Valkenswaard.
De Hofnar hanteert de volgende coronaregels:

Coronatoegangsbewijs en legitimatie

Vanaf 25 september is, volgens de richtlijnen van de overheid, iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs (QR-code in CoronaCheck-app of QR-code op papier) en zijn of haar legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) te laten zien bij een bezoek aan De Hofnar. Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op  www.coronacheck.nl