Kaartverkoop

Voorronden

De voorronden vinden halverwege november plaats in de theaterzaal van de Belleman, Bruninckxdal 2, 5551 EV, Valkenswaard. Datums worden later nog bekend gemaakt. Aanvang van de avonden is om 19.30 u. en de zaal is geopend vanaf 18.30 u.

Waar in het verleden voorrondekaarten alleen aan de zaal verkocht werden is dit na Corona gewijzigd. Dit wordt nu voortgezet. Kaarten voor de voorronden kunnen vanaf woensdag 1 november 2023 vanaf 11.11 u. met behulp van de groene knop onderaan deze pagina  besteld worden.

Finale

Woensdag 18 januari start om 10.00 u. de kaartverkoop voor de finale van het BKT-2024. Kaarten kunnen dan in een mum van tijd uitverkocht raken. In enkele gevallen komen kaarten terug. Wanneer dat gebeurt worden die vanaf begin december via de ticketservice weer beschikbaar gesteld. Kans hierop maakt u als u de website in de gaten houdt via onderstaande groene knop (link tick
etservice).

Ook voor het komend kampioenschap is het weer mogelijk gebruik te maken van het VIP-arrangement waarvoor VIP-kaarten à € 75,- per stuk besteld kunnen worden. Klik op de rode link om in te zien wat een dergelijk arrangement omvat.

Het finaleweekend (wedstrijd en galavoorstellingen) vindt plaats in theater De Hofnar, De Hofnar 10, 5554 DA te Valkenswaard.