Deelnemers BKT-2024 bekend

Na sluiten van de inschrijftermijn halverwege oktober waren aantal en deelnemers aan het BKT-2024 bekend. Na een rustige start vanaf 15 september stond op 16 oktober de teller uiteindelijk op 21. Om die reden zijn er 3 voorronde-avonden georganiseerd in theaterzaal de Belleman in Valkenswaard. De datums: 15, 16 en 20 november. Publiek kan deze voorronden  bijwonen en kaartjes à € 6,- kunnen hiervoor verkregen worden via deze website. Vanaf 1 november 11.11 u. wordt de ticketservice voor voorrondekaarten opengesteld. De ticketservice is toegankelijk met de groene knop op tabblad kaartverkoop.

Nu een maand verder hebben afmelding, ziekte en inzet van een reserve ertoe geleid dat er uiteindelijk 18 deelnemers zijn. Deelnemers uit diverse regio's van Brabant. Onder hen 10 oud-finalisten, 4 oud-voorronde deelnemers en 4 debutanten en jawel toch ook een dame (reserve). In onderstaande gewijzigde tabellen treft u per datum de deelnemers die dan aantreden. Uiteraard wordt op de avonden geloot om de volgorde van optreden.

Aan het eind van de laatste avond (20-11) worden de finalisten bekend gemaakt die in januari de strijd aangaan met de kampioen van het BKT-2023 Hans Keeris uit Knegsel (creatie De Geheelonthouder). Met hen zal op 26 november geloot worden om de startplaatsen in het finaleweekend dat op 12, 13 en 14 januari 2024 gaat plaatsvinden.

Deelnemers aan de voorronden BKT-2024 zijn:

 

Woensdag 15 november 2023

 Deelnemer

 Woonplaats

 Ton Brekelmans

 Udenhout

 Rien van Genugten

 St. Oedenrode

 Johny Govers

 Budel

 Jeroen van Nunen

 Wintelre

 Willem Rongen

 Maashees

 Willian Schellekens

 Schijndel/Gemonde

 Camiel van Thiel

 Deursen/Dennenburg

 

 

Donderdag 16 november 2023

 Deelnemer

 Woonplaats

 Frans Bevers

 Oirschot

 Paul van der Heijden

 Schijndel/Gemonde

 Peter van der Maas

 Hilvarenbeek

 Tom van Osch

 Budel

 Arie Schoofs

 Reusel

 Jacques Vloet

 St. Hubert

 

 

Maandag 20 november 2023

 Deelnemer

 Woonplaats

 Rob Bouwman

 Helmond

 Arian Compen

 Soerendonk

 Erik Mulder

 Maarheeze

 Hans Verbaarschot

 Budel

 Marina Wilbers

 Milheeze